Färgkalibrering

Du kan kalibrera enhetens färg, kontrast och ljusstyrka genom att använda menyn. Använd knappen Menu på bildskärmens baksida eller fjärrkontrollen för att öppna menyn.

1. Klicka på Menu på fjärrkontrollen.
  2. Undermenyn Picture kommer väljas.
  3. Tryck på nedåtpilen och välj Picture Mode.
  4. Tryck på OK på fjärrkontrollen och använd pilknapparna för göra ditt val.

Bildskärmen använder förinställningar som standard. Du kan välja en fast förinställning eller en användarinställning. Användarinställningen låter dig skapa din egen bildprofil manuellt.

5. Klicka på OK på fjärrkontrollen för att bekräfta ditt val.