Spåra din leverans

Vi skickar spårningslänkar till e-postadressen som användes vid beställningen inom 24 timmar efter att beställningen lämnat lagret. Om du inte har fått din beställnings spårningsnummer via e-post inom 48 timmar, vänligen kontakta vår kundservice.

Du kan även spåra din beställning via ditt konto hos Beetronics. Gå till Mitt Konto (om du är inloggad) och klicka på Beställningar. Där hittar du uppgifter om din beställning och spårningsnumret.

Kontakta vår kundservice om du inte har fått ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer inom 24 timmar efter beställningen. Du når oss enkelt via e-post på info@beetronics.se eller telefonnummer 0844-680 783. Vi finns tillgängliga under arbetsdagar från 08:30 till 17:30.

Nå oss Mån - Fre från 8:30 till 17:30
4.9/5 från 332 omdömen