Rugged Displays

Från 7 till 27 tum

Rugged Displays
  • Pålitlig multi-touch touchscreen
  • Mångsidiga monteringsalternativ

Industriella touchskärmar

Rugged Displays

Används av industrier över hela världen

Våra otroligt mångsidiga pekskärmar används i branscher över hela världen. Oavsett om du söker en monitor med pekskärm för integration i ert eget system, för användning som MHI-display med er utrustning, monterad i ett fordon eller i offentlig miljö så har vi det du behöver.

Våra pekskärmar är formgivna för industriell användning. Skärmarna klarar av tuffa miljöer, instabil spänning, hög vibration och omväxlande temperaturer utan problem. Samtliga pekskärmar från Beetronics tillverkas av högkvalitativa, industriella komponenter och genomgår noggranna kvalitetskontroller.

Rugged Displays Från 7 till 27 tum

Utformade för professionell användning

Våra industriella pekskärmar är konstruerade efter högsta standard och är utrustade med mängder av praktiska funktioner, för enkel installation och drift. Skärmarna stödjer ett spänningsområde på 9-33 volt, är utrustade med dimbar belysning och är utformade för smidig vägg/bords/panelmontering, eller inbyggd montering.

Samtliga pekskärmar från Beetronics är utrustade med IP65/Nema4 multi-touch frontpaneler vilket gör dem både damm och vattentåliga - optimalt för tuffa fabriksmiljöer eller utomhusanvändning. Pekskärmarna är konstruerade med högkvalitativa, industriella komponenter och lämpar sig för kontinuerlig drift. Våra branschcertifierade pekskärmar kommer med 2 års garanti för en trygg och pålitlig användning i alla tillverkningsmiljöer. 

Rugged Displays Från 7 till 27 tum

Tillgängliga när du behöver dem

Våra industriella pekskärmar integreras i mängder av lösningar runt om i världen. Vi förstår vikten av en konstant tillgänglighet. Vi utvecklar och förbättrar våra pekskärmar kontinuerligt, utan att ändra dimensionerna eller kompromissa med kompabiliteten.

Vi garanterar att våra industriella pekskärmar finns tillgängliga på lång sikt. Våra produkters konstanta tillgänglighet är en av våra högsta prioriteringar. På det sättet garanterar vi att våra displaylösningar alltid kan skickas till rätt ställe, vid rätt tillfälle.

Rugged Displays Från 7 till 27 tum

Nöjda kunder. Testade på fältet

Beetronics industriella touchskärmar används dagligen av tusentals användare. Inte bara i Sverige, utan i hela världen. Du hittar våra skärmar i många olika sammanhang, från din lokala återförsäljare till världsledande företag på andra sidan jordklotet.
 
Vi är stolta över att så många fantastiska och innovativa företag och organisationer använder våra industriella bildskärmar, och ger oss fortsatt förtroende i deras verksamhet och displayprojekt.

Rugged Displays Från 7 till 27 tum
Recensioner

Vi hjälper dig gärna!


Osäker på vilken industriella touchskärmar som passar dina behov bäst? Kontakta våra specialister! Med vår expertis från åratal av kundsupport hjälper vi dig gärna hitta den bästa lösningen för just din tillämpning.

  • Rådgivning och rekommendationer
  • Kostnadsfri support 
  • 14-dagar provperiod eller pengarna tillbaka

Vi finns tillgängliga måndag till fredag, från 8:30 till 17:30.
Kom igång idag! Ring oss nu på 0844-680 783.

Offert Kontakta oss

Rugged Displays Från 7 till 27 tum
Logga in
Välkommen tillbaka
Glömt lösenord?
Jag är ny här
Skapa konto
#replace title#
Kundvagn
Din kundvagn är tom

Det finns inga produkter i din kundvagn

Se våra skärmar