Om oss


Beetronics är en ledande tillverkare av professionella bild- och touchskärmar för industriellt och kommersiellt bruk.

Våra skärmar används inom ett stort antal olika industrier och tillämpningsområden, inklusive broadcasting, tillverkande industrier, fordon, videoövervakning, hälsovård och den audiovisuella industrin.

Våra skärmslösningar är tillverkas med toppmoderna komponenter av industriell kvalitet för att säkerställa pålitlig prestanda i alla miljöer.

Om oss

Designade för professionell användning

Våra skärmar är utformade med smarta funktioner, ger exceptionell bildkvalitet och är designade med branschledande tillförlitlighet i åtanke. Vi är noggranna med att enbart använda de allra bästa komponenterna på marknaden och utsätter våra skärmar för omfattande tester för att kunna säkerställa att de kan leverera högkvalitativa resultat även inom de mest påfrestande användningsområdena.

Så oavsett om du behöver en bildskärm för kontinuerlig användning i en verksamhetskritisk arbetsuppgift eller bara behöver en pålitlig touchskärm till ditt företag, kommer Beetronics skärmar inte göra dig besviken.

Om oss

Snabb leverans och
långsiktig tillgänglighet

Vi vet hur viktigt det är att kunna möta deadlines och försäkra oavbruten drift i en verksamhet. Därför vi ser till att våra bild- och touchskärmar alltid finns redo för omedelbar utleverans, med långsiktig tillgänglighet och ett stort lager för att kunna möta alla behov.

Vår snabba, globala leverans säkerställer att du får skärmarna när och var du behöver dem, så att din verksamhet kan fortsätta utan hinder eller uppehåll.

Om oss

Används av företag
över hela världen

Beetronics skärmar används av hundratusentals företag över hela världen, och återfinns inom diverse branscher, industrier och tillämpningsområden, från lokala småföretag till internationella organisationer.

Det är med stolthet vi samarbetar med många branschledande företag och organisationer och vi ser gärna att din verksamhet blir en av våra många nöjda kunder. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur våra skärmlösningar kan gynna just ditt företag.

Om oss

Personlig rådgivning med
våra skärmexperter

Vårt team av skärmspecialister är redo att hjälpa dig hitta den perfekta skärmen för dina behov. Med många års erfarenhet kan vi erbjuda professionell rådgivning och avgöra vilken skärmlösning som bäst passar dina ändamål.

Du når oss via telefon måndag till fredag från 08:00 till 20:00 (EST) på 0844-680 783 eller via e-post på info@beetronics.se. Vi delar alltid gärna med oss av vår expertis och hjälper dig att hitta den optimala lösningen för ditt projekt.

Om oss
Bildskärmar
från 7 till 27 tum
Utformade för professionellt bruk och enkel integration
Se alla bildskärmar
Bildskärmar
Touchskärmar
från 7 till 27 tum
Utformade för precision och pålitlighet
Se alla touchskärmar
Touchskärmar
Logga in
Välkommen tillbaka
Glömt lösenord?
Jag är ny här
Skapa konto
#replace title#
Kundvagn
Din kundvagn är tom

Det finns inga produkter i din kundvagn

Se våra skärmar