CCTV-bildskärmar

Från 7 till 27 tum

CCTV-bildskärmar
  • Anpassad för kontinuerlig drift
  • Ansluts enkelt till kameror och inspelare

Se alla CCTV-bildskärmar

CCTV-bildskärmar

CCTV-bildskärmar designade
för kameraövervakning

Beetronics specialiserar sig på att leverera avancerade bildskärmar för CCTV-kamerasystem, skärmarna är designade för att ge exceptionell skärpa och innovativa funktioner för pålitlig övervakning i alla miljöer.
 
CCTV-skärmarna är byggda för att hålla tack vare de tåliga höljena i metall och högkvalitativa komponenter som noggrant testats för att klara kraven på löpande användning i videosäkerhetsapplikationer.

CCTV-bildskärmar Från 7 till 27 tum

Våra CCTV-bildskärmar kan enkelt
anslutas till kameror och CCTV-inspelare

Våra CCTV-bildskärmar är designade med enkel och flexibel anslutning i åtanke. Utrustade med HDMI- och VGA-portar på baksidan kan våra CCTV-skärmar enkelt kopplas till vilken CCTV-inspelare som helst för sömlös videoinspelning och uppspelning.
 
Dessutom erbjuder våra övervakningsbildskärmar direkt anslutning till CCTV-kameror via RCA eller analog BNC, vilket ger en enkel och pålitlig videoövervakning.

CCTV-bildskärmar Från 7 till 27 tum

Säkerställer snabb leverans
och långsiktig tillgänglighet

Vi förstår att hålla deadlines och upprätthålla oavbruten drift är centralt för alla företag. Det är därför vi uteslutande använder industriklassade komponenter med garanterad långsiktig tillgänglighet och har ett stort lager av CCTV-bildskärmar för att kunna möta alla behov.
 
Detta gör det möjligt för oss att tillhandahålla snabb och pålitlig leverans, även vid stora beställningsvolymer, direkt från lager för att kunna möta våra kunders skärmbehov både på kort och lång sikt.

CCTV-bildskärmar Från 7 till 27 tum

Används av företag
över hela världen

Beetronics CCTV-skärmar används av tusentals företag varje dag och återfinns i applikationer hos både lokala verksamheter och multinationella företag över hela världen.
 
Till exempel används våra CCTV-skärmar i kontrollrummen hos bland annat Polisen, Bahnhof och Försvarsmakten.

CCTV-bildskärmar Från 7 till 27 tum
Recensioner

Personlig rådgivning med 
erfarna specialister

Behöver du hjälp med att hitta den rätta CCTV-bildskärmen för dig och din applikation? Våra specialister hjälper gärna till med att svara på alla frågor du kan ha om våra skärmslösningar. Vi delar gärna med oss av vår expertis och hjälper dig att välja rätt.
 
Vi finns tillgängliga alla vardagar från 8:30 till 17:30. Skicka ett meddelande till oss på info@beetronics.se eller ring oss på 0844-680 783.

CCTV-bildskärmar Från 7 till 27 tum
Logga in
Välkommen tillbaka
Glömt lösenord?
Jag är ny här
Skapa konto
#replace title#
Kundvagn
Din kundvagn är tom

Det finns inga produkter i din kundvagn

Se våra skärmar