Ljusstarka utomhusskärmar

Från 7 till 27 tum

Ljusstarka utomhusskärmar
  • Dimbar ljusstyrka
  • Lätt att integrera

Visa alla skärmar med hög ljusstyrka

 

Ljusstarka utomhusskärmar

Skärm med hög ljusstyrka
lämplig för utomhusmiljöer

Beetronics-skärmar med hög ljusstyrka är designade för användning i direkt solljus och utomhusmiljöer. Med en lägsta ljusstyrka på 1000 nits ger dessa skärmar en utmärk läsbarhet och kristallklar bild även i starkt solljus.
 
Våra skärmar med hög ljusstyrka har en dimbar bakgrundsbelysning, vilket gör det möjligt att dämpa ljusstyrkan antingen manuellt efter behov eller automatiskt beroende på miljöns ljusnivå.

Ljusstarka utomhusskärmar Från 7 till 27 tum

Ljusstark LCD med robust
metallhöljeför enkel integrering

Våra ljusstarka LCD-skärmar och touchskärmar kan enkelt integreras tack vare att de inte behöver ventilation och kommer med monteringsfästen för smidig infällning.
 
Skärmarnas robusta metallhölje är IP65-klassad, vilket ger utmärkt skydd mot extrema temperaturer, hög luftfuktighet samt vatten och damm. Detta gör dem välanpassade för användning i tuffa miljöer eller utomhus.

Ljusstarka utomhusskärmar Från 7 till 27 tum

Säkerställer snabb leverans
och långsiktig tillgänglighet

Vi förstår att hålla deadlines och upprätthålla oavbruten drift är centralt för alla företag. Det är därför vi uteslutande använder industriklassade komponenter med garanterad långsiktig tillgänglighet och har ett stort lager av skärmar med hög ljusstyrka för att kunna möta alla behov.
 
Detta gör det möjligt för oss att tillhandahålla snabb och pålitlig leverans, även vid stora beställningsvolymer, direkt från lager för att kunna möta våra kunders industriella skärmbehov både på kort och lång sikt.

Ljusstarka utomhusskärmar Från 7 till 27 tum

Används av företag
över hela världen

Beetronics skärmar med hög ljusstyrka används av hundratusentals företag över hela världen och kan hittas i en mängd olika branscher, inklusive fordonsindustrin, detaljhandel, hotell, underhållning, sjöfart och tillverkande industrier. 
 
Våra högljusskärmarna är läsbara i solljus och kan användas inom ett brett urval av applikationer, inklusive självbetjäningskiosker, digital skyltning, parkeringsmätare, fordonsskärmar, utomhusskyltning, interaktiva wayfinding-kiosker och maskinskärmar inom industrin.

Ljusstarka utomhusskärmar Från 7 till 27 tum
Recensioner

Personlig rådgivning med
erfarna specialister

Behöver du hjälp med att hitta den rätta skärmen för dig och din applikation? Våra specialister hjälper gärna till med att svara på alla frågor du kan ha om våra skärmslösningar. Vi delar gärna med oss av vår expertis och hjälper dig att välja rätt.
 
Vi finns tillgängliga alla vardagar från 8:30 till 17:30. Skicka ett meddelande till oss på info@beetronics.se eller ring oss på 0844-680 783.

Ljusstarka utomhusskärmar Från 7 till 27 tum
Logga in
Välkommen tillbaka
Glömt lösenord?
Jag är ny här
Skapa konto
#replace title#
Kundvagn
Din kundvagn är tom

Det finns inga produkter i din kundvagn

Se våra skärmar