Industriella bildskärmar

Från 7 till 22 tum

Industriella bildskärmar
  • Skapta för pålitlig, långsiktig drift
  • Flexibla monteringsalternativ för en exakt integrering
  • Testade på fältet och tillgängliga på lång sikt

Industriella bildskärmar

 

Industriella bildskärmar

Används av globala industrier

Du hittar våra otroligt mångsidiga bildskärmar i mängder av branscher runt om i världen. Oavsett om du behöver en skärm för att bygga in i ditt eget system, att använda som HMI-display till din maskin, för fordonsmontering eller användning i offentlig miljö så har vi vad du behöver.

Våra skärmar är utformade för industriell användning. De är konstruerade för att prestera i utmanande miljöer och hanterar enkelt instabil spänning, kraftiga vibrationer och skiftande temperaturer. Alla skärmar från Beetronics tillverkas av högkvalitativa, industriella komponenter och genomgår en utförlig kvalitetskontroll.
 

Industriella bildskärmar

Skapta för professionell användning

Våra industriella skärmar konstrueras enligt högsta branschstandard och kommer med många funktioner som gör dem enkla att installera och använda. De drivs med ett brett spänningsomfång på 9-33 volt, erbjuder dimmbar bakgrundsbelysning och passar för inbyggnad, vägg- och panelmontering samt skrivbordsanvändning.

Alla skärmar från Beetronics tills tillgängliga med IP65/Nema4 multi-touch-paneler, vilket gör dem både vatten och dammsäkra och perfekta för utmanande tillverkningsmiljöer eller utomhusanvändning. Samtliga skärmar konstrueras med högkvalitativa, industriella komponenter och passar för kontinuerlig drift. Våra skärmar levereras med två års garanti och branschcertifikat, för en trygg användning i valfri fabriksmiljö under många år framöver. 

 9 - 33 voltage range Easy to embed IP65 Waterproof and Dustproof Dimmable backlight   

Industriella bildskärmar

Tillgängliga när du behöver dem


Våra industriella bildskärmar används i många olika tillämpningar världen över. Vi vet hur viktigt det är med löpande tillgänglighet och kompromissar aldrig med kompabiliteten och ändrar aldrig dimensionerna under vår löpande produktutveckling.

Vi försäkrar att samtliga utav våra industriella bildskärmar finns tillgängliga på lång sikt. En av våra högsta prioriteringar är produkternas konstanta tillgänglighet. Det gör att vi alltid kan skicka ut våra displaylösningar till rätt plats, vid rätt tillfälle.
 

Industriella bildskärmar

Nöjda kunder. Testade på fältet


Beetronics bildskärmar används dagligen av tusentals användare. Inte bara i Sverige, utan i hela världen. Du hittar våra skärmar i många olika sammanhang, från din lokala återförsäljare till världsledande företag på andra sidan jordklotet.
 
Vi är stolta över att så många fantastiska och innovativa företag och organisationer använder våra industriella bildskärmar, och ger oss fortsatt förtroende i deras verksamhet och displayprojekt.
 

Industriella bildskärmar
Mycket positiv upplevelse. Snabb leverans, bra service, bra produkter.
Daimler AG
Vi använder skärmar från Beetronics helt enkelt då de är enkla att installera och byggda för långsiktig drift.
Bascom Kameror
Tydlig hemsida, snabb leverans, hög kvalitet, bra priser.
ENDO INDUSTRIAL

Vi hjälper dig gärna!


Osäker på vilken bildskärm som passar dina behov bäst? Kontakta våra specialister! Med vår expertis från åratal av kundsupport hjälper vi dig gärna hitta den bästa lösningen för just din tillämpning.

  • Rådgivning och rekommendationer
  • Kostnadsfri support 
  • 14-dagar provperiod eller pengarna tillbaka

Vi finns tillgängliga måndag till fredag, från 8:30 till 17:30.
Kom igång idag! Ring oss nu på 0844-680 783.

Offert Kontakta oss

Industriella bildskärmar
4.9/5 från 332 omdömen
Gratis leverans inom Sverige
Ring oss direkt på: 0844-680 783