Garanti & reparationer

Registrera reparation

Hos Beetronics förväntar vi oss det bästa från våra produkter och förstår att du gör det samma. Vi ser det därför som mycket beklagligt om en produkt inte fungerar ordentligt. Samtliga av våra produkter kommer med 2 års garanti. Under den tiden kan du returnera produkten kostnadsfritt för reparation via vår reparationsportal.

Registrera reparation

Du kan starta en reparationsbegäran genom portalen. Här får du ange ett antal uppgifter om din beställning och en tydlig beskrivning av problemet. En av våra specialister kommer sedan kontakta dig inom två timmar (under kontorstid) och berätta mer om reparationsprocessen.

När vi har tagit emot leveransen kommer vi kontakta dig med en lösning inom 48 timmar.