Mindre skärmar och touchskärmar

Från 7 till 22 tum

Mindre skärmar och touchskärmar
  • HDMI, VGA, RCA och BNC ingångar
  • Inbyggd, vägg och skrivbordsmontering
  • Byggda för pålitlig, långvarig drift

Skärmar Touchskärmar

Mindre skärmar och touchskärmar

Experter på mindre skärmar

Våra mindre skärmar och pekskärmar låter dig följa utmanande utrymmesbegränsningar utan att kompromissa med kvaliteten och pålitligheten. Samtliga mindre skärmar tillverkas av högkvalitativa komponenter och genomgår noggranna kvalitetskontroller. Våra liten skärm och liten pekskärmar uppfyller behoven hos specialiserade branscher och passar för kontinuerlig drift.

Oavsett om du behöver en mini-skärm eller en pekskärm för inbyggnad i ditt eget system, displayer för övervakningskameror, inbyggnad i ett fordon eller i offentliga utrymmen så har vi produkterna du behöver.

Mindre skärmar och touchskärmar

Mindre skärmar för professionell användning

Våra mindre bildskärmar och pekskärmar följer högsta tillverkningsstandard och har gott om funktioner. Den mindre storleken gör dem perfekta för installationer i miljöer där utrymmet är begränsat. De mindre skärmarna har HDMI, VGA, BNC och RCA-anslutningar och fungerar med ett spänningsområde på 9 - 33 volt. Samtliga bildskärmar och pekskärmar kan enkelt integreras med skrivbordsmontering, väggmontering, inbyggd montering eller panelmontering.

Vi erbjuder samma modeller med eller utan touch-funktion, så att du kan välja det bästa alternativet för ditt projekt utan att ändra på utformningen. Våra mini-displayer kommer med 2 års garanti, för en garanterat pålitlig drift i alla miljöer.

        

Mindre skärmar och touchskärmar

Tillgängliga när du behöver dem

Våra mindre skärmar och pekskärmar integreras i mängder av lösningar runt om i världen. Vi förstår vikten av en konstant tillgänglighet. Vi utvecklar och förbättrar våra pekskärmar kontinuerligt, utan att ändra dimensionerna eller kompromissa med kompabiliteten.

Vi garanterar att våra industriella pekskärmar finns tillgängliga på lång sikt. Våra produkters konstanta tillgänglighet är en av våra högsta prioriteringar. På det sättet garanterar vi att våra displaylösningar alltid kan skickas till rätt ställe, vid rätt tillfälle.

Mindre skärmar och touchskärmar

Nöjda kunder. Testade på fältet

Beetronics mini skärmar och touchskärmar används dagligen av tusentals användare. Inte bara i Sverige, utan i hela världen. Du hittar våra skärmar i många olika sammanhang, från din lokala återförsäljare till världsledande företag på andra sidan jordklotet.
 
Vi är stolta över att så många fantastiska och innovativa företag och organisationer använder våra små skärmar och pekskärmarr, och ger oss fortsatt förtroende i deras verksamhet och displayprojekt.

Mindre skärmar och touchskärmar
Mycket positiv upplevelse. Snabb leverans, bra service, bra produkter.
Daimler AG
Tydlig hemsida, snabb leverans, hög kvalitet, bra priser.
ENDO INDUSTRIAL
Vi använder skärmar från Beetronics helt enkelt då de är enkla att installera och byggda för långsiktig drift.
Bascom Kameror

Vi hjälper dig gärna!

Osäker på vilken mindre skärmar och touchskärmar som passar dina behov bäst? Kontakta våra specialister! Med vår expertis från åratal av kundsupport hjälper vi dig gärna hitta den bästa lösningen för just din tillämpning.

  • Rådgivning och rekommendationer
  • Kostnadsfri support 
  • 14-dagar provperiod eller pengarna tillbaka

Vi finns tillgängliga måndag till fredag, från 8:30 till 17:30.
Kom igång idag! Ring oss nu på 0844-680 783.

Offert Kontakta oss

Mindre skärmar och touchskärmar
4.9/5 från 300+ omdömen
Gratis leverans inom Sverige
Ring oss direkt på: 0844-680 783