Allmänt

Leveranstider

Samtliga beställningar inom Sverige skickas med DB schenker. Beställningar som görs innan 18:00 skickas från vårt lager samma dag - måndag till fredag. Beställningar skickas inom 2 bankdagar och leveransen är kostnadsfri inom Sverige. Avgifter kan tillkomma vid leverans utanför Sverige.

Vi skickar dig ett spårningsnummer så snart som beställningen lämnar vårt lager, som du kan använda för att följa leveransen. Du kan även spåra din beställning direkt på vår hemsida. För att göra detta, logga in på ditt konto och klicka på Beställningar. Där hittar du dina beställningsuppgifter och språrningsnumret.

Om du inte är tillgänglig att ta emot leveransen kan kuriren komma att lämna ett meddelande om leveransförsök och försöka igen nästa dag - förutom lördag.