Allmänt

Fakturor

Fakturor skickas automatiskt via e-post. Du kan välja att ta emot fakturorna själv eller få dem skickade till din ekonomiavdelning. Du kan även använda olika fakturering- och leveransadresser, så att du kan skicka direkt från vårt lager till din kund. Fakturor skickas aldrig med leveransen (återförsäljare med leverans direkt till kunden).

Om du föredrar att ta emot fakturan via post är det bäst att kontakta vår kundservice innan beställningen.