Allmänt

Beställningar

Beetronics accepterar fyra typer av beställningar: online (webbshoppen), via e-post, över telefon och via fax:

Online E-post Telefon Fax

Onlinebeställningar:
Det är mycket enkelt att beställa via webbplatsen. Lägg artiklarna i din kundvagn. Detta gör du genom att klicka på den gröna knappen lägg till i kundvagnen. Du kan nu välja att fortsätta shoppa eller lägga beställning. Ange din fakturerings- och leveransadress och välj din betalningsmetod. Kontrollera uppgifterna noggrant och acceptera de allmänna villkoren. Du kan skapa ett konto hos oss inför framtida köp - markera bara rutan bredvid Skapa konto. Läs de Allmänna villkoren och acceptera dem genom att markera rutan bredvid Jag godkänner de allmänna villkoren. Tryck på den gröna knappen Fortsätt för att slutföra din beställning och fortsätta till betalningssidan.

Beställningar vi e-post:
Vi kan behandla inköpsorders som skickas till vår e-postadress info@beetronics.se. När vi får din inköpsorder via e-post kommer vi bekräfta den inom några timmar, och skicka dig en beställningsbekräftelse.

Telefonbeställning:
Det går så klart bra att beställa via telefon. Det gör du genom att ringa oss på nummer 0844-680 783. Vi antecknar de artiklar du vill beställa, din faktura och leveransadress och skickar dig en link för att slutföra betalningen.

Beställningar via fax:
Vi behandlar inköpsorders som faxas till nummer: 0844-680 621. Tänk på att ange referensnumret på de produkter du vill beställa, samt antalet. När vi får din inköpsorder via e-post kommer vi bekräfta den inom några timmar, och skicka dig en beställningsbekräftelse.