Allmänt

Betalningsmetoder

Genom att erbjuda fyra olika betalningsmetoder ger vi dig flexibiliteten att betala som du vill.

Kreditkort Paypal

Kreditkort:
Vi accepterar VISA, MasterCard, Maestro och American Express. Kreditkortbetalningar tas emot omedelbart, vilket gör att vi kan behandla beställningen på en gång.

PayPal:
Du behöver ett PayPal-konto för att kunna betala med PayPal. När du väljer PayPal som din betalningsmetod vidarebefordras du till PayPals webbplats. Logga in på ditt konto och bekräfta betalningen. PayPal-betalningar tas emot omedelbart, vilket gör att vi kan behandla beställningen på en gång.

Banköverföring:
I händelse av betalning via banköverföring för du helt enkelt över det utestående beloppet till Beetronics bankkonto efter att du lagt beställningen. Inkludera alltid beställningsbekräftelsens bestälningsnummer (ORD*****). Banköverföringar är inte den snabbaste betalningsmetoden. Tänk på att det kan ta upp till tre bankdagar innan pengarna kommer fram. Din beställning kommer behandlas omedelbart när vi tar emot betalningen.

På faktura:
För företag är det möjligt att beställa mot faktura. För att beställa mot faktura måste ditt konto först godkännas. Hör av dig till info@beetronics.se för att ansöka om godkännande. Om du blir godkänd kommer du få varorna efter att du lagt din beställning och möjlighet att betala inom tidsramen för dina nettovillkor.