Touchskärm

Från 7 till 27 tum Touchskärm

Touchskärm
  • Pålitlig multi-touch touchscreen
  • Mångsidiga monteringsalternativ

Visa alla touchskärmar

Touchskärm

Robusta och pålitliga pekskärmar

Våra otroligt mångsidiga pekskärmar används för mängder av tillämpningar världen över. Oavsett om du behöver en pekskärm integrerad i ditt befintliga system, att använda som display till er maskin, inbyggd i ett fordon eller i butiksmiljö så har vi något att erbjuda. 

Touchscreen-skärmarna är utformade för löpande drift och professionell användning.  Samtliga touchdisplayer tillverkas av högkvalitativa komponenter vilket garanterar en pålitligt och noggrann drift i alla miljöer. Den IP65-klassade frontpanelen försäkrar att alla skärmar är vatten och dammskyddade.

Touchskärm

Lätta att använda och byggda för att hålla

Våra touchscreen-monitorer är konstruerade efter högsta standard och utrustade med mängder av praktiska funktioner för enkel installation och drift. Samtliga pekskärmar har justerbar ljusstyrka och passar för inbyggd/vägg/plan- och skrivbordsmontering. Skärmarna är utrustade med HD-paneler för en färgstark återgivning och högsta bildkvalitet.

Beetronics pekskärmar har vatten och dammskyddade frontpaneler, vilket gör dem lämpliga för alla miljöer. De är kompatibla med operativsystemen Windows, Linux, MacOS och Android och levereras med 2 års garanti.

Touchskärm

Stort utbud av storlekar och format

Vi har ett brett utbud av pekskärmar från 7 till 22 tum i widescreen (16:9) och standard-bildformat (4:3). De är enkla att installera, intuitiva att använda och kompatibla med operativsystemen Windows, Mac, Linux och Android. Vi försäkrar att våra pekskärmar finns tillgängliga på lång sikt. Våra produkters konstanta tillgänglighet är en av våra högsta prioriteringar. På det sättet garanterar vi att våra displaylösningar alltid kan skickas till rätt plats, vid rätt tillfälle.

Touchskärm

Med kundernas förtroende Testade på fältet

Beetronics monitorer används av tusentals användare dagligen. Inte bara i Sverige, utan över hela världen. Våra skärmar används i många olika sammanhang, från din lokala livsmedelsbutik till storföretag på andra sidan planeten.

Vi är stolta över att så många ledande företag och organisationer använder våra bildskärmar för övervakningskameror och tackar för deras förtroende kring deras displayprojekt och verksamheter

Touchskärm
Recensioner

Vi hjälper dig gärna!

Osäker på vilken mindre skärmar och touchskärmar som passar dina behov bäst? Kontakta våra specialister! Med vår expertis från åratal av kundsupport hjälper vi dig gärna hitta den bästa lösningen för just din tillämpning.

  • Rådgivning och rekommendationer
  • Kostnadsfri support 
  • 14-dagar provperiod eller pengarna tillbaka

Vi finns tillgängliga måndag till fredag, från 8:30 till 17:30.
Kom igång idag! Ring oss nu på 0844-680 783.

Offert Kontakta oss

Touchskärm
Logga in
Välkommen tillbaka
Glömt lösenord?
Jag är ny här
Skapa konto
Kundvagn
Din kundvagn är tom

Det finns inga produkter i din kundvagn

Se våra skärmar