Digital skyltning

Skärmar för butiker, offentlig sektor och företag

Beetronics skärmar används av tusentals företag runt om i världen för att visa sitt innehåll och ses av miljontals människor varje dag. De finns i butiker, offentliga utrymmen, kontor, teatrar, restauranger, gym eller i sjukhusmiljöer. De är lämpliga för kontinuerlig användning och kombinerar långsiktig tillgänglighet med intelligenta funktioner och branschledande tillförlitlighet. Din text är alltid perfekt läsbar.

Digital skyltning Skärmar för butiker, offentlig sektor och företag

Intelligenta funktioner och enhetlig design

Beetronics skärmar har anpassade egenskaper och funktioner för användning inom digital skyltning. Varje bildskärm kan ställas in så att den slås på automatiskt när den tar emot ström eller signal. Detta gör det möjligt för användare att inte behöva arbeta manuellt på bildskärmen som därför endast är påslagna vid behov och är omedelbart redo att användas.

Ofta används olika skärmstorlekar i samma miljö. Beetronics-bildskärmar har alla samma anslutningsalternativ och en enhetlig design och användargränssnitt. När till exempel flera bildskärmar används kan olika storlekar väljas utan att kompromissa med användarvänligheten eller det enhetliga utseendet.

Digital skyltning Skärmar för butiker, offentlig sektor och företag

Olika integrationsalternativ

Beetronics metallskärmar kan integreras i många typer av projekt tack vare de flera monteringsalternativen. De medföljande monteringslisterna samt VESA-fästet på baksidan och det lätt avtagbara ytterhöljet möjliggör denna flexibilitet, vilket gör att bildskärmarna kan integreras i alla miljöer.

Förutom de inbyggda alternativen är de flesta bildskärmar utrustade med ett helt justerbart stativ. VESA-uttaget på baksidan kan också användas. Detta gör att bildskärmen kan fästas på ett universellt vägguttag i liggande eller stående position.

Digital skyltning Skärmar för butiker, offentlig sektor och företag

Bildkvalitet av högsta kvalitet

Eftersom begränsningarna när det gäller driftsmiljö, ljusstyrka eller färg kan variera kraftig så kan kontrasten, färgen och ljusstyrkan på våra bildskärmar enkelt justeras efter behov.

Alla skärmar är utrustade med en toppmodern IPS-panel. Den erbjuder en detaljerad bild och en vid betraktningsvinkel på 178 grader. Den matta skärmen säkerställer att reflektioner hålls till ett minimum. På grund av detta påverkar en ljus miljö med mycket sol inte läsbarheten.

Digital skyltning Skärmar för butiker, offentlig sektor och företag
Bildskärmar
från 7 till 27 tum
Utformade för professionellt bruk och enkel integration
Se alla bildskärmar
Bildskärmar
Touchskärmar
från 7 till 27 tum
Utformade för precision och pålitlighet
Se alla touchskärmar
Touchskärmar
Logga in
Välkommen tillbaka
Glömt lösenord?
Jag är ny här
Skapa konto
#replace title#
Kundvagn
Din kundvagn är tom

Det finns inga produkter i din kundvagn

Se våra skärmar