Mötes- och konferensrum

Skärmar för kontor, konferenser och mötesrum

Med den ökande digitaliseringen av arbetsplatser och framväxten av hybridarbete har skärmar i moderna mötes- och konferensrum blivit oumbärliga. Våra bildskärmar och pekskärmar är professionella, toppmoderna verktyg som uppfyller behoven i framtidens mötesrum. De är redan integrerade i många konferensrum och kombinerar smarta funktioner, mångsidiga anslutningsalternativ och branschledande tillförlitlighet.

Mötes- och konferensrum Skärmar för kontor, konferenser och mötesrum

Intelligenta funktioner och enhetlig design

Beetronics-monitorer har många funktioner som är skräddarsydda för användning i mötes- eller konferensrum. Varje skärm kan ställas in så att den slås på automatiskt när den tar emot ström eller signal. Detta gör det särskilt möjligt för användare att undvika att behöva ingripa på bildskärmarna manuellt. De tänds därför endast när de behövs och är direkt redo att användas.

Ofta används olika skärmstorlekar i samma mötes- eller konferensrum. Beetronics-bildskärmar har alla samma anslutningsalternativ och en enhetlig design och användargränssnitt. När till exempel flera bildskärmar används kan olika storlekar väljas utan att kompromissa med användarvänligheten eller det enhetliga utseendet.

Mötes- och konferensrum Skärmar för kontor, konferenser och mötesrum

Lätt att integrera

Beetronics metallskärmar kan integreras i många typer av projekt tack vare de flera monteringsalternativen. De medföljande monteringslisterna samt VESA-fästet på baksidan och det lätt avtagbara ytterhöljet möjliggör denna flexibilitet, vilket gör att bildskärmarna kan integreras i alla miljöer.

Deras energieffektivitet gör det möjligt för dem att stödja ett spänningsområde på 9 till 33 volt och integration utan kylning. På grund av detta är de alltid tysta även efter lång och intensiv användning.

Mötes- och konferensrum Skärmar för kontor, konferenser och mötesrum

Bildkvalitet av högsta kvalitet

Eftersom begränsningarna när det gäller driftsmiljö, ljusstyrka eller färg kan variera kraftig så kan kontrasten, färgen och ljusstyrkan på våra bildskärmar enkelt justeras efter behov.

Alla skärmar är utrustade med en toppmodern IPS-panel. Den erbjuder en detaljerad bild och en vid betraktningsvinkel på 178 grader. Den matta skärmen säkerställer att reflektioner hålls till ett minimum. På grund av detta påverkar en ljus miljö med mycket sol inte läsbarheten.

Mötes- och konferensrum Skärmar för kontor, konferenser och mötesrum
Bildskärmar
från 7 till 27 tum
Utformade för professionellt bruk och enkel integration
Se alla bildskärmar
Bildskärmar
Touchskärmar
från 7 till 27 tum
Utformade för precision och pålitlighet
Se alla touchskärmar
Touchskärmar
Logga in
Välkommen tillbaka
Glömt lösenord?
Jag är ny här
Skapa konto
#replace title#
Kundvagn
Din kundvagn är tom

Det finns inga produkter i din kundvagn

Se våra skärmar