Anslutningar

Vi använder ett universellt PCB-kretskort. Det gör att alla våra bildskärmar har samma anslutningar, funktioner och OSD-meny. Det mångisida PCB-kortet har videoingångarna HDMI, VGA, RCA och BNC (analog CVBS). Dessutom har PCB-kortet en integrerad USB-mediaspelare, en AUX-ingång+utgång och en extern dimmer-anslutning.

Anslutningarna är placerade på skärmens baksida och är riktade nedåt, vilket gör installationen enkel i alla situationer.

HDMI
HDMI
VGA
VGA
BNC
BNC
RCA
(video)
RCA
3.5mm
(inmatning)
AUX inmatning
3.5mm
(utgång)
AUX utgång
USB
(media)
USB media
Nå oss Mån - Fre från 8:30 till 17:30
4.9/5 från 332 omdömen