Rengöring av bildskärmen

Följ stegen nedan för att undvika skador på bildskärmen under rengöringen.

1. Rengör aldrig bildskärmen när den är påslagen eller inkopplad. Stäng av bildskärmen och koppla ur strömkabeln och ingångskablarna.
  2. Koppla ur alla enheter som är anslutna till bildskärmen.
  3. Spraya aldrig vätskor direkt på skärmen.
  4. Börja med en lättfuktad (vatten) mikrofiberduk. Duken ska vara fuktig, inte blöt.
  5. Om vatten inte räcker till kan en professionell skärmrengörare användas. Denna får dock inte innehålla bensen, lösningsmedel, ammoniak, slipmedel, alkohol eller aceton. Låt inte kemikalier komma i direktkontakt med bildskärmen. De substanserna kan orsaka synliga skador på bildskärmen.
  6. Applicera inte för mycket tryck. Att trycka för hårt kan leda till döda pixlar, ojämnhet och även problem med ljusutsläppet. Använd inte en borste då det kan repa panelen.
  7. Försäkra att ytan är fullständigt torr innan du slår på bildskärmen efter rengöringen. Ingen fukt eller vätska ska synas på produktens yta.