Väggmontering

Samtliga utav våra bildskärmar har en 75 eller 100mm VESA på baksidan. VESA står för Video Electronics Standards Association. VESA är ett universellt system som används av majoriteten av alla tillverkare av tv-apparater och bildskärmar.

VESA-storleken är avståndet mellan monteringspunkterna på skärmens baksida (horisontellt x vertikalt), angivet i millimeter. VESA gör det enkelt att använda ett universellt väggfäste för bildskärmarna. Väggfästen säljs som tillbehör och ingår inte som standard.

VESA Väggmontering VESA Väggmontering metall