Installation av bildskärmen

Läs alltid de inkluderade instruktionerna och säkerhetsföreskrifterna innan du installerar och använder bildskärmen.

När du installerar bildskärmen, uppmärksamma noga miljön och försäkra att temperaturen och luftfuktigheten är inom den aktuella bildskärmens spelifierade omfång. Du hittar dessa i bruksanvisningen. När du har monterat bildskärmen i din önskade position, följ nedanstående steg för att installera den:

1. Anslut bildskärmen till en strömkälla med en inkluderade strömadaptern. Använd DC-kontakten på bildskärmens baksida.
  2. Anslut din pekskärm till en videokälla. Använd någon av videoingångarna HDMI, VGA, BNC eller AV/RCA.
  3. Slå på bildskärmen och källan.

Beetronics skärmar kommer med olika videoanslutningar och kanaler. Det är viktigt att videokanalen som används och den valda ingångskanalen överensstämmer. Detta kan göras med kontrollknapparna på skärmens baksida eller med den inkluderade fjärrkontrollen. Standardkanalen vid uppstart är HDMI.

4. För att andra fjärrkontrollens input, klicka på Input och välj önskad input genom att klicka upp och ner.
  5. Klicka på OK på fjärrkontrollen för att bekräfta ditt val.