Ingen signal-meddelande

Beetronics touchskärmar kommer med olika videoanslutningar och kanaler. Det är viktigt att videokanalen som används och den valda ingångskanalen överensstämmer. Det kan göras med kontrollknapparna på touchskärmens baksida eller med fjärrkontrollen som ingår som standard. Bildskärmens standardinställning är HDMI-kanalen.

1. Klicka på Input och välj den kanal som motsvarar din anslutning.
  2. Klicka på Enter/Auto för att bekräfta valet.

Om du bildskärmen stödjer källans upplösning och signal är du redo att installera touchskärmen. Den är nu redo för användning.

Om problemet kvarstår efter att du har slutfört stegen ovan kan källans upplösning och frekvens eventuellt inte stödjas. I det fallet, kontrollera att källans signalinställning matchar bildskärmens tillämpliga upplösningar och frekvenser.

Kontakta vår kundservice om problemet kvarstår efter att du försökt med ovanstående lösningar. Vi finns tillgängliga måndag till fredag från 08:30 till 17:30 på 0844-680 783 eller via e-post på info@beetronics.se.