Support för touchskärmar

IP65

Alle vores touchskærme har et IP65 frontpanel, hvilket betyder, at frontpanelet er vand- og støvtæt (IP65). Det er ideelt til udendørs brug eller i støvede industrielle miljøer. IP-klassifikation står for International Protection Rating. IP-klassificeringen er en metode, der angiver beskyttelsesgraden for kabinetter og/eller andre genstande.

IP-klassificeringen angiver, hvor godt materialet er modstandsdygtigt over for indtrængen af ​​vand, genstande, støv, samt hvor mekanisk modstandsdygtigt det er. IP-klassificeringen er internationalt standardiseret i standarden IEC 60529. IP-betegnelsen har to cifre:

Ciffer 1 – Beskyttelse mod indtrængen af genstande og støv
Ciffer 2 – Beskyttelse mod vand

Logga in
Välkommen tillbaka
Glömt lösenord?
Jag är ny här
Skapa konto
Kundvagn
Din kundvagn är tom

Det finns inga produkter i din kundvagn

Se våra skärmar