Operativsystem som stöds

De flesta operativsystemen stödjer plug and play-kompabilitet och kräver ingen drivrutin eller kalibrering när de körs på skärmens ursprungliga upplösning. Du hittar en översikt av alla operativsystem som stöds och huruvida en drivrutin behövs nedan.

Systeem: Windows

Windows
Windows Embedded
Windows Embedded
macOS

macOS
Linux

Linux
BrightSign

BrightSign
Chrome OS

Chrome OS
Driftstilstand: Multitouch Multitouch Multitouch Multitouch Multitouch [1] Multitouch [1]
Versioner: [2] Windows 11, Windows 10,
Windows 8
WE 8 Industry,
WE 8.1 Industry,
WE IoT Enterprise
Big Sur, Monterey,
Ventura,
Sonoma
alla Linux-distributioner alla versioner av BrightsignOS alla versioner av ChromeOS

[1] Operativsystem baserade på Linux.
[2] Äldre eller olistade operativ stöds inte.