USB-kabelns längd

Våra touchskärmar har en panel med ett touchlager. Touchlagret styrs av en USB 2.0-kabel. Förutom att styra touchlagret tillhandahåller USB-kabeln skärmen med 5V ström. Förlorad touch-funktionalitet beror nästan alltid på strömavbrott.

Samtliga utav våra touchskärmar levereras med en 1,5 meter lång USB 2.0-kabel. Den maximala fungerande längden för en USB 2.0-kabel är 5 meter. Om du behöver förlänga till ett längre avstånd måste en aktiv USB-förlängare användas som inte konverterar USB-signalen.

Kontakta oss 0