Touch kopplas ständigt från

Våra touchskärmar har en panel med ett touchlager. Touchlagret styrs av en USB 2.0-kabel. Förutom att styra touchlagret tillhandahåller USB-kabeln skärmen med 5V ström. Förlorad touch-funktionalitet beror nästan alltid på strömavbrott.

1. Om du använder en adapter, converter eller förlängningskabel. Anslut bildskärmen med den medföljande USB-kabeln för att se om detta löser problemet.
    Samtliga utav våra touchskärmar levereras med en 1,5 m USB 2.0-kabel. Den maximala fungerande längden för en USB 2.0-kabel är 5 meter. Ju längre USB-kabeln är, destå större risk för strömavbrott.
  2. Försäkra att PC:ns USB-strömsparläge är avstängt. Det är aktiverat som standard i senare operativsystem.

1. Klicka på Start och skriv Energialternativ i sökfältet.
    2. Välj Energialternativ i listan.
    3. Klicka på Ändra planinställningar för den valda strömplanen.
    4. Klicka på Ändra avancerade energiinställningar.
    5. Klicka på USB-inställningar.
    6. Klicka på USB selective suspend setting och ändra inställningen till Inaktiverad.
    7. I fönstret för energialternativ, klicka på OK.
    8. Klicka på Spara ändringar.
    9. Klicka på Start och skriv Enhetshanteraren i sökfältet.
    10. Välj Enhetshanteraren från listan.
    11. Klicka på Universal Serial Bus Controllers och välj den motsvarande USB-porten.
    12. Klicka på Energialternativ och stäng av datorn. Datorn kan stänga av enheten för att spara energi.
    13. Klicka på OK för att bekräfta valet och stänga fönstren.

Kontakta vår kundservice om problemet kvarstår efter att du försökt med ovanstående lösningar. Vi finns tillgängliga måndag till fredag från 08:30 till 17:30 på 0844-680 783 eller via e-post på info@beetronics.se.