Installation av pekskärmen

Innan pekskärmen monteras ska du alltid läsa igenom bruksanvisningen som medföljer pekskärmen och läs noggrant igenom de försiktighetsåtgärder som anges där.

När du installerar pekskärmen, uppmärksamma noga miljön och försäkra att temperaturen och luftfuktigheten är inom den aktuella bildskärmens spelifierade omfång. Du hittar dessa i bruksanvisningen. När du har monterat pekskärmen i din önskade position, följ nedanstående steg för att installera den:

1. Anslut pekskärmen till en strömkälla med den medföljande strömadaptern. Använd DC-kontakten på bildskärmens baksida.
  2. Anslut din pekskärm till en videokälla. Detta kan göras med hjälp av videoingångarna HDMI eller VGA.
  3. Anslut pekskärmen till din videokälla med en medföljande USB 2.0-kabeln för att aktivera pek-funktionaliteten. Kontrollera att du använder kontakten märkt TOUCH och inte USB.
  4. Slå på pekskärmen och källan.

Alla Beetronics pekskärmar har flera videoanslutningar och kanaler. Det är viktigt att videokanalen som används och den valda ingångskanalen överensstämmer. Det kan göras med kontrollknapparna på pekskärmens baksida eller med fjärrkontrollen som ingår som standard. Bildskärmens standardinställning är HDMI-kanalen.

5. För att andra fjärrkontrollens input, klicka på Input och välj önskad input genom att klicka upp och ner.
  6. Klicka på OK på fjärrkontrollen för att bekräfta ditt val.

Nå oss Mån - Fre från 8:30 till 17:30
4.9/5 från 300+ omdömen