Kalibrering av pekskärmen

Det är snabbt och enkelt att kalibrera din Beetronics-pekskärm med en dator och de vanligaste operativsystemen. Kontrollera din PC:s operativsystem nedan för att se instruktioner för att ställa in din pekskärm. Du kan kontrollera ditt operativsystems kompabilitet under Touchscreen FAQ. Vissa operativsystem kräver extra kalibrering för att fungera ordentligt. Du hittar instruktioner för respektive operativsystem nedan.

Windows:

• Du kan kalibrera din Beetronics pekskärm i Windows kontrollpanel. Kalibreringen ökar din pekskärms precision.
  • Navigera till Kontrollpanel med Startmenyn. Du hittar den i Windows systemmapp.
  • Välj Inställningar för tablet-PC i kontrollpanelen Om du använder kategorivyn, välj Hårdvara & Ljud först. Du hittar din valda vy i det övre högra hörnet.
  • Använd knappen Kalibrera under Bildskärmsalternativ för att kalibrera din Beetronics pekskärm. Välj din enhet i den motsvarande flervalsmenyn.
  • Du kan avbryta eller starta om den här processen när som helst om du stöter på problem.

MacOS:

• En drivrutin måste installeras för att kalibrera din pekskärm för användning med MacOS. Drivrutinen kan laddas ner här LADDA NER DRIVRUTIN
  • Starta programmet och följ instruktionerna på skärmen efter att drivrutinen har installerats.
  • Försäkra att datorn eller laptopen är inställd på skärmens ursprungliga upplösning. Detta kan göras i Bildskärmsinställningar.

Android:

• Beetronics pekskärmar är kompatibla med stock android versioner 6.0 och senare. Pekskärmen identifieras automatiskt och är omedelbart redo för användning.
  • Android-telefoner och surfplattor är inte kompatibla. De här enheterna kör inte stock Android och är kalibrerade och ändrade för att fungera med den integrerade touch-panelen den levererades med.
  • Mediaspelare med Android som levereras med en fjärrkontroll kan också ha anpassade Android-OS för att stödja fjärrkontrollens som levererades med enheten. Detta kan orsaka inkompabilitet med våra pekskärmar.

Linux:

• Samtliga utav våra pekskärmar har en 10-punkters kapacitiv touch-panel. Dessa kan kalibreras med hjälp av en tredje-parts PCAP-drivrutin. Dessa är brett tillgängliga beroende på Linux-distributionen som körs.
mån - fre / 08:30 - 17:30

Kontakta oss

Vi svarar inom en timme.